Legalisatie handtekening op documenten



C&E Embassy Express kan voor u een Apostille bij de rechtbank en legalisatie op documenten verzorgen bij alle instanties in Den Haag en Brussel, denk aan Rechtbank, Kamer van Koophandel, Ministerie en Ambassade.

Er is onderscheid tussen landen die aangesloten zijn bij het Apostilleverdrag ( die kunnen volstaan met een Apostille van de Rechtbank: ) en landen die niet aangesloten zijn bij het Apostilleverdrag ( deze landen vragen om een legalisatie van de ambassade op het document). Klik hier voor een overzicht van landen die aangesloten zijn bij het Apostilleverdrag.

De meeste Ambassades legaliseren alleen de handtekening van het Ministerie van Buitenlandse Zaken, een enkele ambassade legaliseert de handtekening van de Kamer van Koophandel rechtstreeks ( bijv. Iran). Het meest gebruikelijke legalisatietraject is: legalisatie door de Rechtbank daarna legalisatie door het Ministerie van Buitenlandse Zaken en daarna legalisatie door de desbetreffende Ambassade.

Kies links van deze tekst op het land waarvoor het document is bestemd en lees over de vereisten van de desbetreffende Ambassade voor het legaliseren van handtekeningen.

U kunt uw documenten aanleveren op het kantoor van ons visumbureau in Amsterdam of Bunschoten.




Kaart



Tags

-legalisatie-handtekening-documenten-visumbureau-Amsterdam