De nieuwe kleinere wereld






Inmiddels is het 15 juli 2020 en leven we in een nieuwe wereld. Een wereld die een stuk kleiner is geworden door het virus Covid-19. Het virus heeft veel slachtoffers gemaakt en grijpt nog steeds om zich heen. We kunnen en willen daarom niet meer overal naar toe reizen. Veel landen buiten Europa houden vooralsnog hun grenzen gesloten, visa zijn ongeldig verklaard en ambassades gesloten. Gelukkig zien we ook kleine mogelijkheden ontstaan voor visumaanvragen maar zijn de procedures niet meer hetzelfde, ze zijn complex en er is veel onzeker. Stel je krijgt het visum maar moet je dan 14 dagen in quarantaine in een aangewezen hotel op eigen kosten als je aankomt in China? Wat voor soort visum zal je krijgen voor je werk in Thailand? Kan je alweer een visum aanvragen voor Rusland?
Zolang er geen vaccin is gevonden zullen we ons moeten aanpassen aan een nieuwe kleinere wereld.

Voor die landen waar weer mogelijkheden onstaan voor het inreizen met een visum begeleiden wij je graag bij deze complexe procedures bij ambassades. Wij hebben diverse goede contacten bij ambassades om mogelijkheden te realiseren. Ook ons bedrijf moet zich aanpassen qua werkwijze. Wij zullen nu nog meer op maatwerk leveren en daardoor is het helaas voor ons onmogelijk standaardtarieven te hanteren voor visumprocedures die gewijzigd zijn en begeleiding behoeven. Wij hanteren een uurtarief van 75,00 euro per uur excl. 21% btw voor onze werkzaamheden.

Voor onze bemiddeling bij ongewijzigde visumprocedures en legalisatietrajecten hanteren wij nog onze oude standaardtarieven, deze vind je op deze website.

Neem voor meer informatie contact met ons op 0643019229.

Carolien


Kaart



Tags

covid-19VisumaanvragenvisumquarantaineChina