ESTA Amerika



Een visum voor de Verenigde Staten is vereist. Indien u reist als toerist, zakelijk reiziger of met een tussenstop (transit) dan kunt u een ESTA aanvragen.

ESTA= Electronic System for Travel Authorization. Dit is een elektronische toestemming welke online is aan te vragen.

C&E Embassy Express kan deze toestemming voor u aanvragen ALLEEN indien u paspoorthouder bent van één van de hieronder vermelde landen. Indien u paspoorthouder bent van een land dat hier niet vermeld staat, of als u voor het verrichten van werkzaamheden reist, of bijvoorbeeld in de afgelopen drie jaar Iran, Irak, Syrie of Soedan heeft bezocht, kunt u niet met een ESTA uit de voeten. U heeft dan een visum nodig. C&E Embassy Express kan hierbij in de meeste gevallen assisteren. Zie onderaan deze pagina een overzicht van de mogelijkheden.

Overzicht landen die een ESTA voor Amerika kunnen aanvragen:
Andorra
Liechtenstein
Australië
Litouwen
Oostenrijk
Luxemburg
België
Monaco
Brunei
Nederland
Tsjechië
Nieuw Zeeland
Denemarken
Noorwegen
Estland
Portugal
Finland
Malta
Frankrijk
San Marino
Duitsland
Singapore
Griekenland
Slowakije
Hongarije
Spanje
IJsland
Taiwan
Ierland
Zuid Korea
Italië
Zweden
Japan
Zwitserland
Letland
Verenigd Koninkrijk

NB: *Uw ESTA dient uiterlijk binnen 72 uur alvorens te vertrekken voor de Verenigde Staten te zijn verleend. Real-time goedkeuringen zullen niet langer beschikbaar zijn op de luchthaven  en boarden van uw vliegtuig zonder een eerder goedgekeurde ESTA zal waarschijnlijk resulteren in ontzegging!*


Wat heeft u nodig voor de aanvraag?

Alleen met een geldig paspoort en niet met een ander reisdocument zoals bijvoorbeeld een identiteitskaart kunnen wij uw ESTA aanvragen. Nog minimaal geldig tot na het vertrek uit de Verenigde Staten. Eveneens dient uw paspoort machinaal leesbaar te zijn. Dit kunt u zien aan het logo dat rechts onderin op de eerste pagina van uw paspoort staat.

U heeft geen ticket nodig voor de aanvraag.

Hoe vraag ik aan via C&E Embassy Express?

Door het invullen van ons online formulier onderaan deze pagina geeft u ons opdracht uw ESTA aan te vragen en tegelijk hebben wij daarmee uw gegevens om de ESTA te kunnen aanvragen. U ontvangt van ons daarna een betalingslink van iDeal per email en zodra wij bericht hebben dat de betaling door u is gedaan wordt uw ESTA aangevraagd. Daarom dient u uw email goed in de gaten te houden indien wij nog vragen hebben naar aanleiding van het door u ingevulde formulier. Wij verzenden uw ESTA na ontvangst naar u toe op de door u aangegeven wijze.

Wat is de verwerkingstijd?

Nadat wij uw betaling via iDeal hebben ontvangen vragen wij de ESTA aan. Het kan tot maximaal 72 uur duren na de aanvraag dat wij uw ESTA ontvangen en deze naar u emailen. In de praktijk is dit vaak veel sneller. Indien wij nog gegevens van u nodig hebben of er onduidelijkheden zijn nemen wij PER EMAIL contact met u op. Hoe eerder u reageert hoe eerder wij uw ESTA kunnen aanvragen. Houdt daarom uw inbox goed in de gaten nadat u een aanvraag bij ons heeft gedaan.

Wat zijn de kosten?

Wij brengen u een totaalbedrag 35,00 euro inclusief 21% btw in rekening. Deze kosten bestaan uit de kosten voor de ESTA zelf, 15,00 USD en het restant zijn onze bemiddelingskosten 21% btw omdat u gebruik maakt van onze service om de ESTA voor u aan te vragen. Uiteraard staat het u vrij zelf uw ESTA aan te vragen.

Kinderen:

Iedere reiziger ongeacht de leeftijd moet over een persoonlijk paspoort beschikken en ook een eigen visum of ESTA reistoestemming hebben voor de Verenigde Staten.

Geldigheid ESTA:

Uw ESTA is 2 jaar geldig. Korter wanneer uw paspoort verloopt. Dan geldt de verloopdatum van uw paspoort ook als einddatum van uw ESTA.

Hoe vaak kan ik naar de Verenigde Staten met een ESTA?

Een ESTA is geschikt voor meerdere inreizen gedurende de geldigheid van het ESTA.

Hoe lang mag ik verblijven met een ESTA?

U kunt maximaal 90 dagen verblijven per inreis.

Indien nieuw paspoort:

U dient een nieuwe ESTA aan te vragen omdat u een nieuw paspoortnummer heeft. Uw oude ESTA kan niet worden overgezet!

Indien uw reisdata zijn gewijzigd:

Wanneer de nieuwe reis plaats vindt binnen de geldigheidsperiode van uw ESTA hoeft u niets te doen en kunt u gewoon op reis. Indien uw reis (gedeeltelijk) plaatsvindt buiten de geldigheid van uw ESTA moet u een nieuwe aanvraag indienen.

START NU UW ESTA-AANVRAAG EN KLIK HIER.





Kaart



Tags

-ESTA-Amerika-Verenigde Staten-C&E Embassy Express-Irak