Op interview bij Ambassade van China bij stempels Turkije 27/02/2017






In deze blog deel ik de actuele situatie en geef ik je tips bij het aanvragen van een visum China als je stempels van Turkije in je paspoort hebt staan.

Sinds augustus 2016 is de Ambassade van China in Den Haag erg voorzichtig met het uitgeven van een visum als je meerdere keren in Turkije bent geweest. Maar niet alleen stempels van Turkije, ook stempels van midden Oosten landen als Egypte, Syrië, Pakistan en Iran kunnen voor vertraging zorgen of zelfs afwijzing. Veel mensen vragen mij naar het hoe en waarom maar de Ambassade geeft daar zelf geen reden voor en ik kan meerdere oorzaken bedenken maar ik laat het antwoord in het midden.

Heb jij MEERDERE stempels Turkije of van andere Midden Oosten landen vanaf januari 2015 in je huidige paspoort staan dan raden wij het volgende aan:

De Ambassade van China zal jou vragen om schriftelijk uit te leggen waar, wanneer en waarom je het land hebt bezocht, wees ze voor en stel zelf al een brief op die je bij jouw visumaanvraag sluit. Hoe dient deze brief er uit te zien?

Sinds enkele weken nodigt de Ambassade van China mensen uit op de Ambassade in Den Haag voor een interview. Tijdens dit interview worden er vragen gesteld over je verblijf in Turkije of Midden Oostenlanden maar ook wat je gaat doen in China. Tevens neemt de Ambassade jouw vingerafdrukken af.
Na dit interview is het afwachten of je het visum China krijgt.

Wij hopen dat je deze informatie nuttig vond. Wij zijn erg blij als je daarom onze pagina wilt "delen" op social media. Zo kunnen wij iedereen voorzien van juiste informatie.

Nog vragen? Neem dan contact met ons op.


Kaart



Tags

-visum-China-Ambassade-stempels-Turkije


Reacties (3)


stempels uit 2014 (Turkije) zijn dan geen probleem voor een visum voor China?
geplaatst door: Hoogendoorndatum reactie: 22-4-2019 13:26:30

Geachte mevrouw als u telefonisch contact met ons opneemt kunnen wij u hierover informeren.
geplaatst door: Caroliendatum reactie: 21-1-2019 08:24:24

Hallo Ik wist dit niet, en heb een cruise geboekt met. Ier dagen hong kong, Shanghai, Beijing en zuid Korea. Nu blijkt dat ik dus een visum moet hebben en dat de stempels een probleem kunnen zijn, wat zouden jullie me aanraden. Afspraak op de ambassade maken? Ik kan van al overleggen , mijn hotels , vluchten, cruise , dat ik een woning heb in Turkije ?? Wie kan me helpen?
geplaatst door: Slootsdatum reactie: 19-1-2019 09:31:48