Legalisatie Taiwan



De vertegenwoordiging van Taiwan in Den Haag legaliseert de handtekening van het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Deze legalisatie, alsmede het eventuele voortraject kan door C&E Embassy Express worden verzorgd.

Benodigdheden legalisatie Taiwan

- opdrachtformulier C&E Embassy Express (zie downloads hieronder)
- originele documenten deze geheel maken door stempel over alle bladzijden!
- kopieen van de originelen tbv de ambassade
- legalisatieformulier (zie downloads hieronder)
- kopie IDkaart of paspoort van de persoon die dit formulier heeft ingevuld
- indien u de documenten door ons of anderen laat indienen moeten deze vergezeld gaan van een Engelstalige volmacht (    Power of Attorney. Uit de tekst moet blijken dat u ons volmacht geeft de legalisatie bij de ambassade van Taiwan in te    dienen. Deze volmacht moet getekend zijn door een bevoegd persoon die ook staat geregistreerd bij de Kamer van    Koophandel en daarna door een notaris worden voorzien van een legalisatie met stempel. Daarna moet de volmacht    gelegaliseerd worden, dit kunnen wij voor u verzorgen. u kunt het document nadat de notaris uw handtekening heeft 
  gelegaliseerd aan ons meesturen.
- recent uittreksel Kamer van Koophandel, Engelstalig waaruit blijkt dat de ondertekenaar van de volmacht en het originele    document bevoegd is te ondertekenen

Kosten legalisatie Taiwan 
Ambassade / consulaat  Originelen E 13.00, kopieen E 6.50 per legalisatie voor normale procedure, volgende dag klaar kost 19,50 euro per legalisatie.

Ministerie  E 10.00 per legalisatie, indien noodzakelijk

Rechtbank E 20.00 per legalisatie, indien noodzakelijk

Kamer van  Koophandel E 11.35 per legalisatie, indien noodzakelijk

Bemiddelingskosten C&E Embassy Express E 50.00 exclusief btw per instantie


De verwerkingsduur bij de vertegenwoordiging van Taiwan in Den Haag is 4 werkdagen en kan tegen bijbetaling worden versneld. Indien wij ook het voortraject voor u verzorgen, komen er extra verwerkingsdagen bij.


U kunt uw aanvraag bij ons (laten) bezorgen, of per aangetekende post insturen. Wij hebben vestigingen in Bunschoten en in Amsterdam.


Downloads

C&E Embassy Express opdrachtformulier- pdf bestand
Legalisatieformulier Taiwan- pdf bestand



Kaart



Tags

-legalisatie-vertegenwoordiging-taiwan-amsterdam-C&E Embassy Express